-36.68%

Tartan tights OROBLU

OROBLU

Ondoorzichtige melange panty, met een bedrukt tartan ruit patroon.


Een warme panty, met een klassieke fantasie, ontworpen in de meest moderne tinten. Het belang van het kleden van een comfortabele panty die niet vergeet om elegant te kleden.  • Comfortband.

  • Platte naden en kruisje.


60 denier


65% polyamide


31% polyester


4% elastaan


Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 18,95

Afgeprijsd € 12,00

 
Maattabel
Productbeschrijving
Details

Ondoorzichtige melange panty, met een bedrukt tartan ruit patroon.

Een warme panty, met een klassieke fantasie, ontworpen in de meest moderne tinten. Het belang van het kleden van een comfortabele panty die niet vergeet om elegant te kleden. Groene tint.

  • Comfortband.
  • Platte naden en kruisje.

60 denier

65% polyamide

31% polyester

4% elastaan

Beoordelingen
Fabrikant

Oroblu


Bij Kousenboutique.nl verkopen wij een ruime collectie artikelen van het Italiaanse merk OROBLU. Oroblu kenmerkt zich door creatieve styling, gedurfd kleurgebruik en maakt gebruik van innovatieve materialen.

Oroblu is gespecialiseerd in beenmode en is gemaakt voor de petite vrouw, daarom vallen vooral de kousen iets krapper dan gemiddeld. Kousenboutique.nl verkoopt van Oroblu kousen en panty's in basis en fashion uitvoering. De panty's gaan normaal tot maat 44-46. Sommige panty's  van Oroblu gaan echter tot maat 50-52.

Bij Kousenboutique.nl verkopen wij van Oroblu naast beenmode ook bodywear en corrigerende ondermode. Kousenboutique.nl heeft van Oroblu ook de welnessbox, dit zijn diverse artikelen die steun geven en corrigeren, deze zijn ook te krijgen in extra grote maten.

Voor zwangere vrouwen is er een speciale zwangerschappanty: Maternity 40.