-44.29%

Sketch tights OROBLU

OROBLU

Geribbelde ondoorzichtige panty met contrasterend grafisch motief.


Een warme, omhullende en kwaliteitsvolle panty. Het geometrische patroon, met de oranje tonen van caramel, warmt de winterlooks op.  • Comfortband.

  • Platte naden

  • Katoenen kruisje.


60 denier


88% polyamide


7% elastaan


​​5% polypropyleen

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 17,95

Afgeprijsd € 10,00

 
Maattabel
Productbeschrijving
Details

Geribbelde ondoorzichtige panty met contrasterend grafisch motief.

Een warme, omhullende en kwaliteitsvolle panty. Het geometrische patroon, met de oranje tonen van caramel, warmt de winterlooks op.

  • Comfortband.
  • Platte naden
  • Katoenen kruisje.

60 denier

88% polyamide

7% elastaan

​​5% polypropyleen

Beoordelingen
Fabrikant

Oroblu


Bij Kousenboutique.nl verkopen wij een ruime collectie artikelen van het Italiaanse merk OROBLU. Oroblu kenmerkt zich door creatieve styling, gedurfd kleurgebruik en maakt gebruik van innovatieve materialen.

Oroblu is gespecialiseerd in beenmode en is gemaakt voor de petite vrouw, daarom vallen vooral de kousen iets krapper dan gemiddeld. Kousenboutique.nl verkoopt van Oroblu kousen en panty's in basis en fashion uitvoering. De panty's gaan normaal tot maat 44-46. Sommige panty's  van Oroblu gaan echter tot maat 50-52.

Bij Kousenboutique.nl verkopen wij van Oroblu naast beenmode ook bodywear en corrigerende ondermode. Kousenboutique.nl heeft van Oroblu ook de welnessbox, dit zijn diverse artikelen die steun geven en corrigeren, deze zijn ook te krijgen in extra grote maten.

Voor zwangere vrouwen is er een speciale zwangerschappanty: Maternity 40.