Sensual cotton sock KUNERT 203800

KUNERT

Sokken gemaakt van een mix van katoen en microfiber


Zacht en huidvriendelijk zijn de eigenschappen van de gebruikte microvezel, evenals het katoen. Het fijne en gelijkmatige maaspatroon van de sokken SENSUAL COTTON maakt ze tot een alledaagse favoriet.  • Extra fijn katoen

  • Zacht, huidvriendelijk microfiber

  • Drukvrije comfortabele tailleband

  • 128 den optic


Draag deze sokken zowel zakelijk als recreatief.


62% Baumwolle


33% Polyamid


5% Elastan

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details

Sokken gemaakt van een mix van katoen en microfiber

Zacht en huidvriendelijk zijn de eigenschappen van de gebruikte microvezel, evenals het katoen. Het fijne en gelijkmatige maaspatroon van de sokken SENSUAL COTTON maakt ze tot een alledaagse favoriet.

  • Extra fijn katoen
  • Zacht, huidvriendelijk microfiber
  • Drukvrije comfortabele tailleband
  • 128 den optic

Draag deze sokken zowel zakelijk als recreatief.

62% Baumwolle

33% Polyamid

5% Elastan

Beoordelingen
Fabrikant

Kunert


Bij Kousenboutique.nl verkopen wij beenmode van het Duiste merk Kunert. De collectie kousen van Kunert kenmerkt zich in kwaliteit en raffinement en is gemaakt voor de gemiddelde/grote vrouw.

Kousenboutique.nl heeft panty's van Kunert in de collectie in de basis en fashion uitvoering . Daarnaast verkopen wij hold-ups en jarretelkousen van Kunert ook in de basis en fashion uitvoering. Diverse panty's uit de collectie van Kunert gaan tot maten 52-54. Ook verkopen wij panty's en maillots van Kunert voor de vrouw met een volle taille en korte benen. De broekjes in deze collectie vallen ruim en hebben 2 inzetstukken zodat ze ook makkelijk gedragen kunnen worden door zwangere vrouwen.

Naast kousen verkoopt Kousenboutique.nl van Kunert voor zowel dames als heren, sokken en kniekousen van natuurlijke materialen.

Bijzonder is de Chinchillan 20 lijn. Dit zijn hold-ups, panty  en pantykniekousjes. Er wordt een speciale run-stop Kunert technologie gebruikt, zodat de kousen niet ladderen. Er zijn ook Chinchillan kniekousen en sokken. Deze pluizen niet en blijven was na was mooi.

De  Warm up lijn zorgt voor activatie van warmte bij beweging, zodat uw voeten en benen warm blijven. Kousenboutique heeft Warm up panty's, leggings, maillots, pantykniekousjes, kniekousen en sokken voor zowel dames als heren.