Over ons

NadineEven voorstellen Nadine is de eigenaresse van N'studio en Kousenboutique.nl. In 2004 begon ze N'studio waar men kleren kan laten maken en repareren en waar stoffen en fournituren verkocht worden. In 2008 is de winkel uitgebreid met kousen. En inmiddels worden deze ook door heel Nederland en zelfs Europa en wereldwijd verkocht via de webwinkel Kousenboutique.nl. Zij staat u graag bij met raad en daad en u kunt haar bereiken via email en telefoon van Kousenboutique.nl.

 

 

 

 

HelmaHelma heeft u vast wel eens aan de lijn gehad als u telefonisch contact zoekt met Kousenboutique.nl. Zij zorgt ervoor dat uw pakketjes op tijd op uw deurmat vallen en beantwoord al uw vragen via de telefoon en mail van Kousenboutique.nl. Er is geen vraag over kousen waar zij geen antwoord op weet.

 

 

 

 

 

PeterPeter heeft de prachtige vernieuwde site van Kousenboutique.nl gemaakt. Zodat u makkelijk en snel kunt zien wat ons assortiment is en of het artikel naar keuze ook op voorraad is. Hij is verantwoordelijk voor de gehele techinische kant van de website van Kousenboutique.nl en voor al uw vragen daaromtrent kunt terecht bij hem via email p.waijenberg@gmail.com