Micro 50 panty HUDSON 001248

HUDSON

Een ondoorzichtige en matte panty.  • met een uit 3-zones bestaande comfortabele, bijzonder brede en zachte, elastische band;

  • platte naden en een katoenen kruisje;

  • versterkte teen.


51 den


91% polyamide


9% elastan

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,00

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details

Een ondoorzichtige en matte panty.

  • met een uit 3-zones bestaande comfortabele, bijzonder brede en zachte, elastische band;
  • platte naden en een katoenen kruisje;
  • versterkte teen.

51 den

91% polyamide

9% elastan

Beoordelingen
Fabrikant

Hudson


Bij Kousenboutique.nl verkopen wij beenmode van het Duiste merk Hudson. De collectie kousen van Hudson is gemaakt voor de gemiddelde/grote vrouw. Kousenboutique.nl heeft van Hudson panty's, kousen, maillots, leggings, pantykniekousjes, kniekousen en sokjes in de collectie in de basis en fashion uitvoering. Daarnaast verkopen wij hold-ups en jarretelkousen van Hudson ook in de basis en fashion uitvoering.

Diverse panty's uit de collectie van Hudson gaan tot maat 52-54. Ook verkoopt kousenboutique.nl panty's en maillots van Hudson voor de vrouw met een volle taille en korte benen. De broekjes in deze collectie vallen ruim met 2 inzetstukken zodat ze ook makkelijk gedragen kunnen worden door zwangere vrouwen. Bvd. Montana maillot of Tradition panty.

Kousenboutique.nl verkoopt van Hudson ook sokken en kniekousen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen voor zowel dames als heren.

Hudson heeft ook een lijn voor zowel dames als heren in sokken en kniekousen: RELAX. Deze kniekousen en sokken hebben een niet knellende boord en worden gedragen door mensen die last hebben van b.v. slechte doorbloeding.