Marylebone socks dames BURLINGTON 22282

BURLINGTON

Deze damessokken geven de Marylebone-klassieker een modieuze nieuwe draai. Het slimme Argyle-patroon wordt bijgewerkt in een reeks on-trend gemêleerde kleuren. De hoogwaardige scheerwolmix streelt je huid, waardoor je deze sokken met de typische Burlington-clip in een dagelijkse ervaring wilt veranderen. Met sportschoenen, slippers of sandalen? Dit ontwerp werkt met ze allemaal!  • Argyle-patroon met gemêleerd effect

  • Burlington clip en logo zoolprint

  • Gezellige scheerwolmix


63% scheerwol


37% polyamide

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 16,00
Productbeschrijving
Details

Deze damessokken geven de Marylebone-klassieker een modieuze nieuwe draai. Het slimme Argyle-patroon wordt bijgewerkt in een reeks on-trend gemêleerde kleuren. De hoogwaardige scheerwolmix streelt je huid, waardoor je deze sokken met de typische Burlington-clip in een dagelijkse ervaring wilt veranderen. Met sportschoenen, slippers of sandalen? Dit ontwerp werkt met ze allemaal!

  • Argyle-patroon met gemêleerd effect
  • Burlington clip en logo zoolprint
  • Gezellige scheerwolmix

63% scheerwol

37% polyamide

Beoordelingen
Fabrikant

Burlington


Het traditionele label Burlington is afkomstig uit de kleine stad Allgäu. Burlington werd in de jaren zeventig bekend door zijn sokken met het nu wereldberoemde Argyle patroon van Schotse afkomst. Aantal jaren behoort Burlington met jonge, frisse en gedurfde ontwerpen tot luxesegment. Burlington maakt indruk door de conventionele individualiteit en de hoogaanstaande kwaliteitsstoffen. De meerwaarde van het merk Burlington is de positieve en authentieke flair die het merk draagt. Burlington - Britse coolness voor uw voeten! Bij Kousenboutique.nl zijn beenmode-artikelen voor heren, dames en kinderen verkrijgbaar. Voor heren zijn sokken en kniekousen in één maat 40-46 verkrijgbaar. Voor dames in de maat 36-41. Sokken en kniekousen voor kinderen zijn in vier maten: 27-30, 31-34, 35-38 en 39-42.