Maatweetjes

Bonnie Doon
Voor dames zijn er sokken en kniekousen in maat 36-42, bv de Cotton damessok. Beiden vallen iets ruimer dan maat 38, sommige mensen met maat 37 vinden het prettig om wat ruimer te dragen, anders past de kindermaat 35-38 heel goed.
We hebben sokken, bv Cotton Comfort sok, kniekousen en overknee's in twee maten, 35/38 en 39/42 - uw schoenmaat. De Pure cotton sock, (37/38, 39/40 en 41/42), de Carpooler sock, (35/36, 37/38 en 39/40), zijn in drie maten verkrijgbaar. Voor panty's en maillots worden de volgende maten gehanteerd: S (38/40), M (40/42), L (42/44) en XL (44/46), ze vallen normaal volgens uw confectiemaat.
Meeste heren sokken en kniekousen zijn in één maat verkrijgbaar: 40-46. Sommige basis artikelen zijn ook in de maat 47-52. Wool/cotton sock en cotton comfort sock zijn in twee maten verkrijgbaar: 39-42 en 43-46.

Bonnie Doon PantyMaattabel Kids

Oroblu
Oroblu en Miss Oroblu is een Italiaans merk en is gemaakt voor de petite vrouw. Heeft u bijvoorbeeld een lengte van 164cm en draagt u normaal gesproken maat 38 dan kunt u rustig maat 38/40 nemen van Oroblu. Bent u langer of heeft u bijvoorbeeld langere benen dan adviseren wij dat u een maat groter neemt dan uw confectie maat. Oroblu gaat normaal gesproken tot XL (44-46) maar sommige artikelen zoals magie 40 of satin 60 gaat tot maat 48-50 maximaal, plaisir 40 gaat zelfs tot maat 52. Voor de dames hebben wij van Oroblu ook sokken en kniekousen en deze kiest u aan de hand van uw schoenmaat. Van Oroblu hebben wij mode shirts, deze vallen normaal en kunt u bestellen in uw eigen maat. Alle ondermode en corrigende ondermode van Oroblu kunt u gewoon in uw eigen confectie maat bestellen. Van Oroblu hebben wij ook een welnessbox met artikelen die steun geven en corrigeren, en zijn verkrijgbaar in de maten s t/m maxi. Deze artikelen kunt u bestellen in uw confectie maat. Van Miss Oroblu hebben wij modepanty's, hold ups, leggings, maillots en kniekousjes. Panty's, leggings, maillots en hold ups zijn er meestal in twee maten : S/M en L/XL.
Kniekousjes en sokjes zijn in een maat.

Oroblu all coloursOroblus-lOroblus-maxiOroblus-xl

Wolford
Wolford is een Oostenrijks merk en is gemaakt voor grotere vrouwen. Heeft u een lengte 175cm en draagt u kleding in maat 40 dan kunt u makkelijk maat M nemen. Bent u een petite vrouw dan heeft Wolford voor u maat XS. Wolford heeft een standaard maat van S tm L. Bij bijvoobeeld satin touch 20 en cotton velvet panty gaat woldford tot maat Xl en bij de miss W 30 absolute leg support gaat Wolford tot maat XXL (48-52). Af en toe wordt er bij fashion atrikelen van Wolford ook in XL geproduceerd. Alle maten van Wolford vallen ruim en wij raden u aan om de maat te bestellen die overeenkomt met uw confectiemaat. Wij hebben van Wolford kledingstukken, bijvoorbeeld shirts en bodys, en deze kunt u bestellen in uw confetiemaat. Van Wolford hebben wij ook figuurcorrigende artikelen en deze kunt u bestellen in uw eigen confectie maat.

wolford PantiesWolford Ready To WearWolford Shape And Control Panties.jpgWolford Shape And Control Stayup.jpgWolford Stayup.jpg

Kunert en Hudson
Kunert en Hudson zijn Duitse merken en is bedoeld voor grote vrouwen. De kousen vallen vrij ruim en heeft u bijvoorbeel maat 42 dan kunt u het beste maat 42-44 nemen. Bent u een kleine vrouw met maat 36 dan kunt u het beste maat 36-38 nemen. De meeste kousen van Kunert en Hudson beginnen bij 38-40 tot 44-46. In sommige gevallen hebben Kunert en Hudson maat 36-38. Ook zijn er kousen van Kunert en Hudson tot en met maat 52-54 gaan. Kunert en Hudson hebben ook speciale maten gemaakt voor dames met een vollere taille en korte benen, bijvoorbeeld tradition serie of support 40. De broekjes vallen ruim met 2 inzet stukken zodat ook zwangere vrouwen deze pantys prima kunnen dragen. Ze zijn in de maten 43-45 (=38-40) tot en met 49-51(=44-46). In deze speciale maten kunt u maillots bestellen van Kunert de soft wool cotton en van Hudson montana. Van Kunert en Hudson leveren wij ook hold-up kousen en jarretelle kousen. Deze kousen kiest u op uw schoen maat. Er zijn een aantal hold ups met een speciale maattabel, bijvoorbeeld fresh up 10 of chinchillan 20, die kiest u volgens de lengte en omvang van uw been. Voor zowel heren als dames hebben wij sokken en kniekousen van natuurlijke materialen van zowel Kunert als Hudson.
Deze sokken en kniekousen kiest u ook op uw schoen maat.

Kunert Kousen GewoonKunert Panty 0_6Kunert Panty Special SizeKunert Kousen.jpg

Emilio Cavallini
Emilio Cavallini is een Italiaans merk en valt ruim. Wij hebben van Emilio Cavallini alleen fantasy kousen. De kousen komen in de maten S/M (=36-40) en M/L (42-46). Als uw maat  tussen 36-40 valt, neemt u S/M en valt uw maat tussen 42 en 46 dan neemt u maat M/L. De hold-ups kiest u op schoenmaat en lichaamslengte

 

.

Emilio Cavallini

Sisi
Sisi is een italiaans merk en is gemaakt voor de petitevrouw. Wij verkopen van Sisi alleen de fashion artikelen. Omdat de artikelen van Sisi gemaakt zijn voor de petite vrouw raden wij u aan een maat groter te nemen dan uw confectie maat. Wij verkopen ook Sisi truitjes vooral in de maat L omdat ze erg klein vallen. De L is vergelijkbaar metconfectie maat 38-40.

.

Sisi

Cette
Cette is een Belgisch merk met een normale pasvorm. Van Cette hebben we maat s (=36-38) t/m L (=44-46). Van diverse kousen bijvoorbeeld toronto gaat de maat t/m super (= 46)
Cette heeft ook een plus size collectie van 20 denier of 60 denier. De maten gaan hier tot super xxl (=m60).

Cette CorrigerendCette KousenCette Panties

Trinny & Sussanah
De Triny en Sussanah collectie heeft allerlei artikelen die uw figuur corrigeren, voor elke probleem zone hebben zij een oplossing. Al deze artikelen komen in de maten
s (=36-38) t/m XL (=48-50).

Trinny & Susannah

Cervin
Cervin is een Franse merk. Die valt volgens de maat. De maattabel is een goede manier om de exacte maat te bepalen.

Cervin

Falke
Falke is een Duitse merk. Falke is net als Wolford en valt goed ruim. U hoeft echt niet een groter maat panty te nemen. De maten zijn gekopeld aan de confectie maten.
Hold ups, jarretelkousen, kniekousen, sokjes en kousenvoetjes kiest u volgens uw schoenmaat.

Falke BodywearFalke KousenFalke Panty