-10.05%

Letters pantysokjes OROBLU

OROBLU

Semi-ondoorzichtige pantysokjes met contrastpatroon. De leuke abstracte letter patroon is een transversaal stuk dat de meest elementaire looks verrijkt.  • Dun en comfortabel doorlopend boord.

  • Letter patroon in contrast kleur.


35 denier


69% polyamide


18% polypropyleen


13% elastaan

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 9,95

Afgeprijsd € 8,95

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details

Semi-ondoorzichtige pantysokjes met contrastpatroon. De leuke abstracte letter patroon is een transversaal stuk dat de meest elementaire looks verrijkt.

  • Dun en comfortabel doorlopend boord.
  • Letter patroon in contrast kleur.

35 denier

69% polyamide

18% polypropyleen

13% elastaan

Beoordelingen
Fabrikant

Oroblu


Bij Kousenboutique.nl verkopen wij een ruime collectie artikelen van het Italiaanse merk OROBLU. Oroblu kenmerkt zich door creatieve styling, gedurfd kleurgebruik en maakt gebruik van innovatieve materialen.

Oroblu is gespecialiseerd in beenmode en is gemaakt voor de petite vrouw, daarom vallen vooral de kousen iets krapper dan gemiddeld. Kousenboutique.nl verkoopt van Oroblu kousen en panty's in basis en fashion uitvoering. De panty's gaan normaal tot maat 44-46. Sommige panty's  van Oroblu gaan echter tot maat 50-52.

Bij Kousenboutique.nl verkopen wij van Oroblu naast beenmode ook bodywear en corrigerende ondermode. Kousenboutique.nl heeft van Oroblu ook de welnessbox, dit zijn diverse artikelen die steun geven en corrigeren, deze zijn ook te krijgen in extra grote maten.

Voor zwangere vrouwen is er een speciale zwangerschappanty: Maternity 40.