Lace cuff sock BONNIE DOON (843131)

BONNIE DOON

Lace cuff sock


Sokje met een broderie rand


75% katoen


22% polyamide


 3% elastomer

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
 
LeeftijdSchoenmaat
1,5 tot 3jaar 19 - 22
3 tot 5 jaar 23 - 26
4 tot 6 jaar 27 - 30
6 tot 8 jaar 31 - 34
9 tot 15 jaar 35 - 38
Maattabel

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details

Lace cuff sock

Sokje met een broderie rand

75% katoen

22% polyamide

 3% elastomer

Beoordelingen
Fabrikant

Bonnie Doon


Kinder- en damesmaillots, leggings, panty's, sokken en kniekousen, zowel voor kinderen als ook voor volwassenen, zijn artikelen van het merk Bonnie Doon die kunt u vinden bij Kousenboutique.nl.

Het vrolijke en kleurrijke merk Bonnie Doon wordt in het jaar 1957 in Amerika opgericht door Alex Lee
Wallau. De merknaam van het beenmodemerk is echter van Schotse afkomst. 'Bonnie' betekent mooi en 'Doon' is de naam van een rivier in Schotland. In 1969 komt Bonnie Doon in Nederland. De slogan uit deze tijd: "Bonnie Doon, the highest name in knee-hi's".

Elke half jaar wordt door Kousenboutique.nl de schattigste maillots en leggings, sokjes en kniekousjes voor baby's en kinderen ingekocht. Voor de dames panty's en maillots met bijzondere prints. Ook kniekousen, overknee's in alle denkbare kleurencombinaties. In de winter worden beenwarmers, sjaals, mutsen, handschoenen en wanten ingekocht. Ook voor de heren heeft Bonnie Doon sokken, kniekousen, kousenvoetjes niet alleen in basis kleuren, maar ook met bijzondere prints.

De basisartikelen van Bonnie Doon heeft Kousenboutique.nl op voorraad. Er worden ook stapelkortingen gegeven op basis sokken en kniekousen.