Individual 20 shorts WOLFORD (18876)

WOLFORD

Kort, stijlvol, geraffineerd en onvervangbaar onder de jurkjes en rokjes op warme dagen: de poederachtige transparante zomerbroekje eindigt onopvallend in het midden van de dij en voelt aangenaam tussen de benen.  • dubbel-gewikkelde elastan in elke rij voor een zachte, bijzondere gevoel in een buitengewoon gelijkmatige verschijning;

  • wijde, zachtgebreide tailleband;

  • platte, onzichtbare naden.


20 den


78% polyamide


21% elastan


1% cotton

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 26,00
Maattabel
Productbeschrijving
Details

Kort, stijlvol, geraffineerd en onvervangbaar onder de jurkjes en rokjes op warme dagen: de poederachtige transparante zomerbroekje eindigt onopvallend in het midden van de dij en voelt aangenaam tussen de benen.

  • dubbel-gewikkelde elastan in elke rij voor een zachte, bijzondere gevoel in een buitengewoon gelijkmatige verschijning;
  • wijde, zachtgebreide tailleband;
  • platte, onzichtbare naden.

20 den

78% polyamide

21% elastan

1% cotton

Beoordelingen
Fabrikant

Wolford


Kousenboutique heeft een uitgebreid assortiment kousen van Wolford. Wolford is een Oostenrijks merk en staat voor kwaliteit en innovatie.

Kousenboutique verkoopt van het merk Wolford beenmode, ondermode en corrigende ondermode. Bij de kousen van Wolford wordt gebruik gemaakt van dubbelomwikkelde lycra zodat de lycra de huid niet raakt en minder snel slijt. Wolford heeft diverse panty's die aan de binnen- en buitenkant van verschillende materialen zijn gemaakt, bv bij de "opaque naturel" is de binnenkant gemaakt van katoen en de buitenkant van polyamide.

Wolford panty's hebben een groot draagcomformt mede door de platte en sterke naden en comfortabele band. Bijna alle panty's van Wolford zijn voorzien van een katoenen kruisje in een ovale vorm, deze zijn met de hand ingenaaid en aan de maat aangepast.

Kousenboutique verkoopt ook ondermode van Wolford. De basisbody's bestaan meestal uit katoen en polyamide. De meeste basisbody's hebben een binnenkant van katoen, zodat het lekker aan de huid voelt. De buitenkant van de basisbody's is van polyamide waardoor het kledingstuk de mooie glans en de kleur behoudt. De body's hebben een pasvorm die de juiste delen van het lichaam accentueren, echte mooimakers. De kledingstukken zitten altijd aangesloten en kleden mooi af.

Kousenboutique verkoopt Wolford basisbody's die u eindeloos kunt combineren met andere kledingstukken, van casual, sportief tot chique.

Ook verkoopt Kousenboutique de trendcollectie van Wolford, deze bestaat uit panty's, hold ups en leggings.