-29.82%

Incline Sleeve beenhuls dames compressie klasse 1 SOCKWELL

SOCKWELL

Voor hardlopen, yoga, klimmen of wat je ook beweegt. De Incline Moderate Graduated Compression Sleeve wordt geleverd in Azalea, Light Grey en Black voor de zippy, zany en ijverige onder ons. De kenmerkende Cashmerino van Sockwell is thermoregulerende en vochtregulerende eigenschappen en vermindert stress en spanning en verbetert tegelijkertijd je spel. Andere kenmerken om te vermelden zijn onder meer:  • Compressie klasse 1 15-20mmHG


  • Spandex door de huls

  • Gegradueerd drukbeen


  • Draai de bovenkant van de boord
32% Merinowol


31% Bamboe Rayon


32% stretch nylon


5% Spandex

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 19,95

Afgeprijsd € 14,00

Productbeschrijving
Details

Voor hardlopen, yoga, klimmen of wat je ook beweegt. De Incline Moderate Graduated Compression Sleeve wordt geleverd in Azalea, Light Grey en Black voor de zippy, zany en ijverige onder ons. De kenmerkende Cashmerino van Sockwell is thermoregulerende en vochtregulerende eigenschappen en vermindert stress en spanning en verbetert tegelijkertijd je spel. Andere kenmerken om te vermelden zijn onder meer:

  • Compressie klasse 1 15-20mmHG
  • Spandex door de huls

  • Gegradueerd drukbeen
  • Draai de bovenkant van de boord

32% Merinowol

31% Bamboe Rayon

32% stretch nylon

5% Spandex

Beoordelingen
Fabrikant

Sockwell


De collectie kousen en sokken van de Amerikaanse merken Sockwell zijn unieke ‘wonderen’ van breitechniek, opgebouwd uit hoogwaardige garens van bamboe, merino- en alpaca-wol. Niet alleen door hun trendy design zijn ze aantrekkelijk voor wandelaars en mensen met een staand beroep. Vanwege hun matige of ferme compressie verkleinen ze de kans op spataderen en gaan ze vermoeide benen en voeten en zwellingen tegen. De naadloze sokken, die drukplekken voorkomen, zijn ideaal voor diabetici.

Compressiekousen

Voel jezelf beter door het dragen van de hippe compressiekousen en sportkousen van Sockwell. Door hun matige of ferme compressie voorkomen ze het gevoel van vermoeide voeten en verkleinen ze de kans op spataderen. Tevens helpen ze om zwellingen tegen te gaan.

Diabetes sokken

Sokken die speciaal bestemd zijn voor mensen met gevoelige voeten. Deze naadloze sokken hebben een bijzonder goede pasvorm en helpen, door hun ingenieuze maakwijze en therapeutische eigenschappen, drukplekken te voorkomen.

Zo trekt u uw Sockwell compressie-kousen gemakkelijk aan

1. HANDPALM IN DE HIEL
Steek uw arm helemaal in de kous met de palm van uw hand in de hiel van de sok. 

2. KOUS OPROLLEN
Pak de boord van de kous en sla de kous terug tot de hiel van de kous zichtbaar is; de kous is nu deels binnenstebuiten. 

3. VOET IN DE KOUS
Steek uw voet zo ver mogelijk in de kous met uw hiel precies in de hiel van de kous. 

4.TERUGROLLEN EN . . . KLAAR!
Rol de kous terug over enkel en kuit en voilà.