-43.14%

Grid tights OROBLU

OROBLU

Strakke panty met geometrisch patroon.


De ontbonden ruit, die over het been loopt, creëert een interessant spel van verwevenheid. Dit is hoe de Grid-panty met verfijnde elegantie een meesterwerk van de garderobe van elke vrouw wordt.  • Comfortband.

  • Platte naden en katoenen kruisje.


20 denier


92% polyamide


8% elastaan

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 14,95

Afgeprijsd € 8,50

 
Maattabel

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details

Strakke panty met geometrisch patroon.

De ontbonden ruit, die over het been loopt, creëert een interessant spel van verwevenheid. Dit is hoe de Grid-panty met verfijnde elegantie een meesterwerk van de garderobe van elke vrouw wordt.

  • Comfortband.
  • Platte naden en katoenen kruisje.

20 denier

92% polyamide

8% elastaan

Beoordelingen
Fabrikant

Oroblu


Bij Kousenboutique.nl verkopen wij een ruime collectie artikelen van het Italiaanse merk OROBLU. Oroblu kenmerkt zich door creatieve styling, gedurfd kleurgebruik en maakt gebruik van innovatieve materialen.

Oroblu is gespecialiseerd in beenmode en is gemaakt voor de petite vrouw, daarom vallen vooral de kousen iets krapper dan gemiddeld. Kousenboutique.nl verkoopt van Oroblu kousen en panty's in basis en fashion uitvoering. De panty's gaan normaal tot maat 44-46. Sommige panty's  van Oroblu gaan echter tot maat 50-52.

Bij Kousenboutique.nl verkopen wij van Oroblu naast beenmode ook bodywear en corrigerende ondermode. Kousenboutique.nl heeft van Oroblu ook de welnessbox, dit zijn diverse artikelen die steun geven en corrigeren, deze zijn ook te krijgen in extra grote maten.

Voor zwangere vrouwen is er een speciale zwangerschappanty: Maternity 40.