Gold Stripe knee-high dames BONNIE DOON 851514

BONNIE DOON

Katoenen dames kniekousen met gouden glitterstrepen vlak bij de boord. Een rustig maar toch feestelijk model verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren.  • Geen voelbare teennaad


67% katoen


22% polyamide


8% gemetalliseerd polyester


3% elastaan

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 11,95
Productbeschrijving
Details

Katoenen dames kniekousen met gouden glitterstrepen vlak bij de boord. Een rustig maar toch feestelijk model verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren.

  • Geen voelbare teennaad

67% katoen

22% polyamide

8% gemetalliseerd polyester

3% elastaan

Beoordelingen
Fabrikant

Bonnie Doon


Kinder- en damesmaillots, leggings, panty's, sokken en kniekousen, zowel voor kinderen als ook voor volwassenen, zijn artikelen van het merk Bonnie Doon die kunt u vinden bij Kousenboutique.nl.

Het vrolijke en kleurrijke merk Bonnie Doon wordt in het jaar 1957 in Amerika opgericht door Alex Lee
Wallau. De merknaam van het beenmodemerk is echter van Schotse afkomst. 'Bonnie' betekent mooi en 'Doon' is de naam van een rivier in Schotland. In 1969 komt Bonnie Doon in Nederland. De slogan uit deze tijd: "Bonnie Doon, the highest name in knee-hi's".

Elke half jaar wordt door Kousenboutique.nl de schattigste maillots en leggings, sokjes en kniekousjes voor baby's en kinderen ingekocht. Voor de dames panty's en maillots met bijzondere prints. Ook kniekousen, overknee's in alle denkbare kleurencombinaties. In de winter worden beenwarmers, sjaals, mutsen, handschoenen en wanten ingekocht. Ook voor de heren heeft Bonnie Doon sokken, kniekousen, kousenvoetjes niet alleen in basis kleuren, maar ook met bijzondere prints.

De basisartikelen van Bonnie Doon heeft Kousenboutique.nl op voorraad. Er worden ook stapelkortingen gegeven op basis sokken en kniekousen.