-10.05%

Furry pantysokjes OROBLU

OROBLU

Ondoorzichtige pantysokken met diamanten patroon. Deze pantysokken zijn verrassend fijn om te voelen vanwege het bont die erin is verwerkt.  • Elegant en uniek.

  • Doorlopend dunne boord.

  • Diamenten ruitpatroon met bont.


50 denier


72% Polyamide


23% Polypropyleen


5% Elastaan

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 9,95

Afgeprijsd € 8,95

Productbeschrijving
Details

Ondoorzichtige pantysokken met diamanten patroon. Deze pantysokken zijn verrassend fijn om te voelen vanwege het bont die erin is verwerkt.

  • Elegant en uniek.
  • Doorlopend dunne boord.
  • Diamenten ruitpatroon met bont.

50 denier

72% Polyamide

23% Polypropyleen

5% Elastaan

Beoordelingen
Fabrikant

Oroblu


Bij Kousenboutique.nl verkopen wij een ruime collectie artikelen van het Italiaanse merk OROBLU. Oroblu kenmerkt zich door creatieve styling, gedurfd kleurgebruik en maakt gebruik van innovatieve materialen.

Oroblu is gespecialiseerd in beenmode en is gemaakt voor de petite vrouw, daarom vallen vooral de kousen iets krapper dan gemiddeld. Kousenboutique.nl verkoopt van Oroblu kousen en panty's in basis en fashion uitvoering. De panty's gaan normaal tot maat 44-46. Sommige panty's  van Oroblu gaan echter tot maat 50-52.

Bij Kousenboutique.nl verkopen wij van Oroblu naast beenmode ook bodywear en corrigerende ondermode. Kousenboutique.nl heeft van Oroblu ook de welnessbox, dit zijn diverse artikelen die steun geven en corrigeren, deze zijn ook te krijgen in extra grote maten.

Voor zwangere vrouwen is er een speciale zwangerschappanty: Maternity 40.