Freedom sock heren XPOOOS

XPOOOS

Work. Save. Travel. Repeat. Dit paar sokken is daar de ultieme reminder voor. Want zeg nou zelf, er is toch niets zo bevrijdend als de auto pakken en maar zien op welke plek je uitkomt? Het zachte en soepele katoen, platte teennaden en versterkte zool zorgen voor het nodige reiscomfort.  • platte naden;

  • katoen van binnen;

  • niet knellende boord;

  • gaaf.


55% cotton


38% polyester


7% elestane


Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 12,95
Productbeschrijving
Details

Work. Save. Travel. Repeat. Dit paar sokken is daar de ultieme reminder voor. Want zeg nou zelf, er is toch niets zo bevrijdend als de auto pakken en maar zien op welke plek je uitkomt? Het zachte en soepele katoen, platte teennaden en versterkte zool zorgen voor het nodige reiscomfort.

  • platte naden;
  • katoen van binnen;
  • niet knellende boord;
  • gaaf.

55% cotton

38% polyester

7% elestane

Beoordelingen
Fabrikant

Xpooos


XPOOOS is een onafhankelijk merk. 

Wij ontwerpen en creëren van stijlvolle, moderne sokken. Ze zijn expressief en onderscheidend. Ze zeggen iets over de mensen die ze dragen. Immers, we doen wat we doen voor de like-minded en zelfbewust individuen met een onderscheidend streak en een bepaalde kijk op het leven. Open-minded mensen die durven te mixen en matchen, onderzoeken en experimenteren.
XPOOOS heeft verheven sok ontwerp tot een ware kunstvorm, vandaar The Art of Socks.
Karakteristieke collecties, onderscheidende ontwerpen en eigenzinnige combinaties, evenals meer ingetogen en subtiel meesterwerken, bracht aan u als de ultieme high-end sokken. Alle zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Als een merk, XPOOOS straalt een gevoel van opwinding, enthousiasme en engagement. Het omarmen van drie belangrijke kenmerken. Wat zit er in een naam? Nou, deze drie belangrijke kenmerken voor starters. Letterlijk! De drie O's in XPOOOS staat voor: Origineel, Authentiek en avant-garde. Individuele en inzichtelijke. Uitstekend, Foutloos en onberispelijk. Immaculate en onberispelijk. Niet van deze wereld, Verfijnd en opvallend. Intrepid en geïnspireerd. Gek en eigenzinnig, maar altijd attent en stijlvol.
Wij garanderen onze sokken dragers ultieme prestaties en onverdeelde persoonlijke aandacht.
Hou van het leven. Liefde sokken. Liefde XPOOOS.