-33.33%

Delight tights KUNERT 364310

KUNERT

Ondoorzichtige panty met bloemen stay-up band
Met deze panty hoeft u het niet te doen zonder kant op het been, zelfs niet bij ijzige temperaturen. De ondoorzichtige spellen zijn stijlvol ingericht door de geïmiteerde stay-up band. De rode bloemenkant als hold-up band is het hoogtepunt van de panty en kan afhankelijk van de gelegenheid worden geënsceneerd. Aanbevolen hier is een "korte zwarte", die nauwelijks de band dekt.  • Ondoorzichtig en mat

  • Stay-up look

  • Onversterkte tip

  • Slipje met linnen naad en katoenen kruisje


60 den


Styling tip: of het nu om een korte jurk of een rok gaat, je zult zeker in het middelpunt van de belangstelling staan.


82% Polyamid


10% Elastan


8% Polypropylen

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 18,00

Afgeprijsd € 12,00

 
Maattabel
Productbeschrijving
Details

Ondoorzichtige panty met bloemen stay-up band
Met deze panty hoeft u het niet te doen zonder kant op het been, zelfs niet bij ijzige temperaturen. De ondoorzichtige spellen zijn stijlvol ingericht door de geïmiteerde stay-up band. De rode bloemenkant als hold-up band is het hoogtepunt van de panty en kan afhankelijk van de gelegenheid worden geënsceneerd. Aanbevolen hier is een "korte zwarte", die nauwelijks de band dekt.

  • Ondoorzichtig en mat
  • Stay-up look
  • Onversterkte tip
  • Slipje met linnen naad en katoenen kruisje

60 den

Styling tip: of het nu om een korte jurk of een rok gaat, je zult zeker in het middelpunt van de belangstelling staan.

82% Polyamid

10% Elastan

8% Polypropylen

Beoordelingen
Fabrikant

Kunert


Bij Kousenboutique.nl verkopen wij beenmode van het Duiste merk Kunert. De collectie kousen van Kunert kenmerkt zich in kwaliteit en raffinement en is gemaakt voor de gemiddelde/grote vrouw.

Kousenboutique.nl heeft panty's van Kunert in de collectie in de basis en fashion uitvoering . Daarnaast verkopen wij hold-ups en jarretelkousen van Kunert ook in de basis en fashion uitvoering. Diverse panty's uit de collectie van Kunert gaan tot maten 52-54. Ook verkopen wij panty's en maillots van Kunert voor de vrouw met een volle taille en korte benen. De broekjes in deze collectie vallen ruim en hebben 2 inzetstukken zodat ze ook makkelijk gedragen kunnen worden door zwangere vrouwen.

Naast kousen verkoopt Kousenboutique.nl van Kunert voor zowel dames als heren, sokken en kniekousen van natuurlijke materialen.

Bijzonder is de Chinchillan 20 lijn. Dit zijn hold-ups, panty  en pantykniekousjes. Er wordt een speciale run-stop Kunert technologie gebruikt, zodat de kousen niet ladderen. Er zijn ook Chinchillan kniekousen en sokken. Deze pluizen niet en blijven was na was mooi.

De  Warm up lijn zorgt voor activatie van warmte bij beweging, zodat uw voeten en benen warm blijven. Kousenboutique heeft Warm up panty's, leggings, maillots, pantykniekousjes, kniekousen en sokken voor zowel dames als heren.