Hold up's

Dames Hold Up's

Artikelen 1 tot 24 van 107 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 107 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Compleet assortiment zelfophoudende kousen.

Plakkousen (stay-ups), kousen voor jarretel (hold up's), met een brede kanten boord, een gladde boord, zomerkousen, bruidskousen, transparante of ondoorzichtige kousen, Kousenboutique.nl biedt ook voor de draagsters van kousen een meer dan compleet assortiment. Wij hebben hold up’s van verschillende merken: Wolford, Oroblu, Kunert, Hudson, Cette, Falke en Sisi. Hold ups van 8 den en van 80 den, katoenen hold up’s en van nylon. Zakken jouw zelfophoudende kousen af? 10 stay up tips Zelfophoudende kousen (stay ups, hold up panty's - noem ze zoals je wilt) zijn weer terug in de mode. En ook al zie je niet dat je ze draagt, ze zijn wel superspannend en sexy. Intrigerend en verleidelijk tijdens het uitkleden. En het gevaar op afzakken maakt ze misschien nog aantrekkelijker. Of toch niet? Hier zijn onze tips tegen het afzakken van zelfophoudende kousen:
1. Geen bodylotion Gouden tip: doe geen bodylotion of crème op je benen als je stay-ups draagt. Met lotion of crème zakken ze eerder naar beneden.
2. Een brede siliconenband Ga voor zelfophoudende kousen met een zo breed mogelijke siliconenband (het is deze band die ervoor moet zorgen dat de panty's om je dijbeen blijven zitten).
3. Ga voor de goede maat. De schoenmaat is een indicatie, maar is niet bepalend. Het is vooral belangrijk dat de siliconenband om je dijbeen niet te wijd is (en niet te strak zit) en op de goede plaats op je dijbeen valt.
4. De kousenspeciaalzaak Koop stay-ups bij voorkeur in een kousenspeciaalzaak. Vraag of je ze mag passen (meestal is er wel een showmodel voor handen) en vraag professioneel advies aan de verkoopsters.
5. Proefdraaien in huis Draag de stay-ups in huis om te kijken of ze inderdaad houden. Waag dan pas de stap om ze tijdens een avondje uit (of misschien wel overdag naar je werk) te dragen.
6. Ga voor kwaliteit Ga voor de betere merken. De ene zelfophoudende kous is de andere niet. Ga voor kwaliteit. In de regel blijven deze kousen beter zitten.
7. Calculeer miskopen in Calculeer een enkele misser in. Welke kous voor jou ideaal is, is een persoonlijke kwestie en zal ook afhangen van de vorm van je been. Je zult misschien even moeten zoeken voordat je de voor jou perfecte stay-ups vindt. Koop daarom nooit meer dan één paar tegelijk en calculeer een eventuele miskoop in.
8. Was de kousen in koud water Was zelfophoudende kousen in lauwwarm of koud water (niet in heet water want dan verliest de siliconenband kracht).
9. Noodmaatregel Mochten je kousen in het openbaar toch afzakken, dan kun je deze noodmaatregel proberen: bevochtig de siliconenband (aan de binnenkant natuurlijk) met een beetje water. De band wil dan wel eens beter kleven.
10. Kousenbanden of jarretels Last but not least: blijven je zelfophoudende kousen echt niet zitten, dan kun je altijd nog op safe gaan met kousenbanden (je weet wel, die van de bruid!) of jarretels (hoe meer straps, hoe beter de kousen blijven zitten). Overigens (en dat is niet iedereen bekend) draag je je slipje òver de jarretels. Ze blijven dan beter zitten en bovendien hoef je op het toilet niet alles 'los te koppelen'.