Covent Garden dames kniekousen BURLINGTON 22388

BURLINGTON

Deze klassieker van fijn, gemerceriseerd katoen combineert het hoogste draagcomfort met het typische Argyle-patroon. Deze combinatie heeft de kniekousen tot een essentieel sleutelstuk gemaakt dat niet in onze sokkenlabel mag ontbreken. Dit patroon heeft een bijzonder trendy manier om tot zijn recht te komen wanneer het wordt gedragen met een 7/8 denim broek en platformlaarzen.  • Argyle patroon

  • Burlington-clip

  • Goed gemerceriseerd katoen


80% katoen


20% polyamide

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 18,00
Productbeschrijving
Details

Deze klassieker van fijn, gemerceriseerd katoen combineert het hoogste draagcomfort met het typische Argyle-patroon. Deze combinatie heeft de kniekousen tot een essentieel sleutelstuk gemaakt dat niet in onze sokkenlabel mag ontbreken. Dit patroon heeft een bijzonder trendy manier om tot zijn recht te komen wanneer het wordt gedragen met een 7/8 denim broek en platformlaarzen.

  • Argyle patroon
  • Burlington-clip
  • Goed gemerceriseerd katoen

80% katoen

20% polyamide

Beoordelingen
Fabrikant

Burlington


Het traditionele label Burlington is afkomstig uit de kleine stad Allgäu. Burlington werd in de jaren zeventig bekend door zijn sokken met het nu wereldberoemde Argyle patroon van Schotse afkomst. Aantal jaren behoort Burlington met jonge, frisse en gedurfde ontwerpen tot luxesegment. Burlington maakt indruk door de conventionele individualiteit en de hoogaanstaande kwaliteitsstoffen. De meerwaarde van het merk Burlington is de positieve en authentieke flair die het merk draagt. Burlington - Britse coolness voor uw voeten! Bij Kousenboutique.nl zijn beenmode-artikelen voor heren, dames en kinderen verkrijgbaar. Voor heren zijn sokken en kniekousen in één maat 40-46 verkrijgbaar. Voor dames in de maat 36-41. Sokken en kniekousen voor kinderen zijn in vier maten: 27-30, 31-34, 35-38 en 39-42.