-30.77%

Cassandra tights Wolford 14701

WOLFORD

Nieuw en verfijnd: de speciale breitechniek in deze ondoorzichtige panty laat het elegante bladmotief eruitzien als een sierprint. Het patroon strekt zich uit tot een hold-up hoogte en het slipgedeelte is blokkleurig.  • Matte look

  • Geeft elegantie aan elke look.


60 den


92% nylon


8% elastane

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 39,00

Afgeprijsd € 27,00

Maattabel
Productbeschrijving
Details

Nieuw en verfijnd: de speciale breitechniek in deze ondoorzichtige panty laat het elegante bladmotief eruitzien als een sierprint. Het patroon strekt zich uit tot een hold-up hoogte en het slipgedeelte is blokkleurig.

  • Matte look
  • Geeft elegantie aan elke look.

60 den

92% nylon

8% elastane

Beoordelingen
Fabrikant

Wolford


Kousenboutique heeft een uitgebreid assortiment kousen van Wolford. Wolford is een Oostenrijks merk en staat voor kwaliteit en innovatie.

Kousenboutique verkoopt van het merk Wolford beenmode, ondermode en corrigende ondermode. Bij de kousen van Wolford wordt gebruik gemaakt van dubbelomwikkelde lycra zodat de lycra de huid niet raakt en minder snel slijt. Wolford heeft diverse panty's die aan de binnen- en buitenkant van verschillende materialen zijn gemaakt, bv bij de "opaque naturel" is de binnenkant gemaakt van katoen en de buitenkant van polyamide.

Wolford panty's hebben een groot draagcomformt mede door de platte en sterke naden en comfortabele band. Bijna alle panty's van Wolford zijn voorzien van een katoenen kruisje in een ovale vorm, deze zijn met de hand ingenaaid en aan de maat aangepast.

Kousenboutique verkoopt ook ondermode van Wolford. De basisbody's bestaan meestal uit katoen en polyamide. De meeste basisbody's hebben een binnenkant van katoen, zodat het lekker aan de huid voelt. De buitenkant van de basisbody's is van polyamide waardoor het kledingstuk de mooie glans en de kleur behoudt. De body's hebben een pasvorm die de juiste delen van het lichaam accentueren, echte mooimakers. De kledingstukken zitten altijd aangesloten en kleden mooi af.

Kousenboutique verkoopt Wolford basisbody's die u eindeloos kunt combineren met andere kledingstukken, van casual, sportief tot chique.

Ook verkoopt Kousenboutique de trendcollectie van Wolford, deze bestaat uit panty's, hold ups en leggings.